Több mint 30000 szőnyeg, a legjobb áron
+36 1 396 8062
+36 30 158 4562
Ingyenes szállítás az ország egész területén
30 napig visszatérítés vagy csere

Vásárlási tippek

Mit kell figyelembe vennie keleti szőnyegek vásárlásakor?

Nem minden keleti szőnyeg, amelyet ebben az országban kínálnak, érdemli meg ezt a titulust. A szőnyeg szakértők néhány kritériumot állítottak össze, amelyeket figyelembe vesznek, amikor eredeti keleti szőnyeget vásárolnak:

• Szabálytalanságok a csomó felépítésében:

Ez a valódi kézimunka jele, elsősorban minőségről szól, és nagyon csekély dolog számít sérülésnek. Még a legjobb szőnyegszövők is ejtenek hibát a hosszú munkafolyamat során.

• Természetes anyagok:

Az igazi keleti és perzsaszőnyegek juhokból vagy új gyapjúból, pamutból, selyemből vagy teveszőrből készülnek. Ha nem talál erről információt , kérdezze meg vásárláskor.

• Származási forrás:

Mi, a Szőnyeg Galériánál, tudjuk melyik szőnyeg pontosan honnan származik. Hiteleségéről igazolást is adunk. Mindig kérje ezt a dokumentumot, és vigyázzon, ha állítólag eredeti keleti szőnyeget szeretne eladni valahol bizonyítvány nélkül.

• Különféle termékek:

Olyan komoly szolgáltatók, mint a Szőnyeg Galéria, széles választékot kínálnak alakzatok, színek, halom magasság és minták szempontjából. A téglalap alakú kerek és ovális szőnyegek itt is találhatók. A kis választékkal rendelkező kereskedők gyakran csak az egyik forrásból kapják meg áruikat a keleti országból.

• Árszerkezet:

Minden költségvetéshez gyönyörű keleti szőnyeget talál. Az egyes darabok származásától, korától és méretétől függően néhány ezer euróba kerülnek. Az ügyfelek azonban textilműalkotást és egyedi darabot kapnak. Vigyázzon, ha „szőnyegeket” „kedvezményes” áron kínálják.

• Állapot:

A történelmi keleti szőnyegek sok évesek, láthatjuk, és ez jó dolog. Ennek ellenére minden vásárláskor ellenőriznie kell az árut: Tisztították-e meg a szőnyeget? Még mindig lehetnek szennyeződések a halomban? A szélek állapota, található-e rajtuk sérülés?

Tipp:

Örömmel adunk Önnek tanácsot az egyes típusú szőnyegekhez, és segítünk Önnek kiválasztani az Önhöz illő szőnyeget. Személyes konzultációt az alábbi számon kérhet: +3613968062