Több mint 30000 szőnyeg, a legjobb áron
+36 1 396 8062
+36 30 158 4562
Ingyenes szállítás az ország egész területén
30 napig visszatérítés vagy csere

Rólunk

Szőnyeg Galéria - Az Ön megbízható keleti és perzsaszőnyeg áruháza

Mi különböztet meg minket másoktól:

Kiváló minőség

Garantáljuk, minden szőnyegünk teljes mértékben kézi csomózású. A gyártókkal és kereskedőkkel folytatott évtizedes kapcsolatunknak köszönhetően biztosíthatjuk, hogy tőlünk csak a legmagasabb minőségű szőnyegeket kapja meg.

Hitelességi igazolás

Az összes szőnyeg belső minőségi ellenőrzésen esik át mielőtt eladásra kínáljuk. Ezen felül vásárláskor mindig hitelességi igazolást fog kapni.

Legjobb források

Keleti szőnyegeink a szőnyegkészítés hagyományos és ismert régióiból származnak, például Iránból, Afganisztánból, Pakisztánból, Indiából, Kínából és Nepálból.

Tapasztalat

A Szőnyeg Galéria több mint három évtized óta működik. Számos magán- és kereskedelmi vevő egész Európából lelkes ügyfelekké vált. A Szőnyeg Galéria képviselteti, magát még öt további helyszínen Európa szerte. Nagyra értékelik szakmai tudásunkat, a szőnyegek széles választékát, valamint a megfelelő ápolás és tisztítás tudását.

Szakmai tanácsok

A szőnyegek a szenvedélyünk. Tudunk minden jelenlegi trendről, és szívesen tanácsot adunk Önnek arról, hogyan lehet a kívánt szőnyeget optimálisan beilleszteni az élet- vagy munkakörnyezetbe.

Időben történő kézbesítés

Logisztikai partnereink segítségével biztosítjuk, hogy rendelését időben és biztonságosan kézbesítsék a kívánt címre. Gondoskodunk az Ön szállítási költségeiről!

Panaszszolgáltatás

Az ügyfél orientáltak vagyunk. Ha mégsem tetszik Önnek a szőnyeg, vagy esetleg panasza van, nem probléma! 30 napig elállási joga van, és a visszatérítés is ingyenes.

Tisztítás és javítás

Örömmel segítünk Önnek még a vásárlás után is - a szőnyegek tisztításával és javításával kapcsolatos szolgáltatásokkal. Igény esetén közvetlenül a saját otthonából szállítjuk el a szőnyegeket, és visszahozatjuk őket. Javítások vagy felújítások esetén rögzített áron kap ajánlatot.

Rugalmas fizetési lehetőségek

Választhat több a fizetési mód közül: banki átutalás, kézpénzes fizetés vagy akár kényelmesen hitelkártyával és PayPal-el is fizethet.

Szőnyeg forródrót

Kérdése vagy segítségre van szüksége weboldalunkon? Hívjon minket bizalommal az alábbi számot: + 3613968062