Több mint 30000 szőnyeg, a legjobb áron
+36 1 396 8062
+36 30 158 4562
Ingyenes szállítás az ország egész területén
30 napig visszatérítés vagy csere

Felhasználási feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a használati feltételeket. Szőnyeg Galéria Kft.

A Szőnyeg Galéria Kft, amelynek székhelye a Budapest,1033 Szentendrei út 89-95 címen található. E weboldalakkal való kapcsolatunkat ezek a feltételek szabályozzák. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldal használatának feltételeivel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@szonyeggaleria.hu címen, vagy írjon nekünk a fenti címre. Bármikor frissíthetjük, módosíthatjuk vagy visszavonhatjuk ezeket a feltételeket. Rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, hogy megismerje-e az összes változást. A weboldal használatával vagy annak elérésével Ön elfogadja a használati feltételeket. Ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, akkor nem köteles használni az oldalunkat.

A weboldal használata és a szellemi tulajdonhoz fűződő jogok

Ezt a weboldalt és az abban található anyagokat szellemi tulajdonjogok védik, ideértve a szerzői jogokat is, és vagy a mi tulajdonunk, vagy felhatalmazásunk van ezek használatára. Ezek az anyagok magukban foglalják, de nem korlátozódnak ezekre, a tervezést, az elrendezést, a megjelenést, a grafikákat, a dokumentumokat és egyéb tartalmakat, például cikkeket, híreket, prezentációkat, történeteket, logókat, védjegyeket (regisztrált vagy nem regisztrált) és egyéb szöveget.

Tilos másolni, terjeszteni, elküldeni, módosítani vagy más módon mások számára elérhetővé tenni írásbeli hozzájárulásunk nélkül, kivéve, ha az alábbiakban másképp rendelkezünk.

Weboldalunk bármely tartalmát vagy annak bármely részét nem kereskedelmi alapon bocsáthatják mások rendelkezésére, ha:

• Az anyagokat nem módosítják;

• Egyik képet sem tüntetik fel külön a mellékelt szöveg nélkül;

• Minden másolaton a szerzői jogokról és védjegyekről szóló értesítést jelenítünk meg, jelezve, hogy ez a weboldal az anyag forrása

• Azok, akiknek ezeket az anyagokat átadja, bizonyosan tisztában vannak ezekkel a korlátozásokkal.

Felelősség

Ezek a Felhasználási Feltételek nem zárják ki Önt a felelősség alól ha bármi jog elleneset cselekszik.

Nem garantáljuk, hogy ez a weboldal kompatibilis lesz az Ön által használt összes hardverrel vagy szoftverrel. Azt sem garantáljuk, hogy ez a weboldal bármikor elérhető lesz. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor töröljük vagy módosítsuk ezt a weboldalt. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy felfüggesszük,vagy megtagadjuk a weboldalhoz való hozzáférését. Nem vállalunk felelősséget a kárért vagy veszteségért, amely a weboldal tartalmának megváltoztatásából vagy az oldal elérhetetlenségéből fakad.

Csak Ön felelõs azokért a károkért, amelyeket ezen feltételek és feltételek megsértése miatt szenvedünk el. Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért, amelyet váratlanul okozott ezen feltételeknek megsértése során, például ha mi vagy Ön nem tudja előre milyen károkat fog okozni a weboldal elérésével során. Semmilyen esetben nem hozzuk Önnel vonatkozásba üzleti és egyéb károkat, beleértve, de nem kizárólag az adatvesztést, az elveszített nyereséget, különösen a Weboldal elérését megszakításával, megszüntetésével összefüggésbe hozható eseteket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalon szereplő információk csak általános információk és érdeklődés céljából szolgálnak. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy az abban szereplő információk pontosak és naprakészek legyenek, de semmilyen pontatlanságért nem vállalunk felelősséget. Ezért nem szabad támaszkodnia erre az információra. Javasoljuk, hogy kérjen további tanácsot vagy segítséget, mielőtt folytatná a weboldalon való böngészést.

Referenciák

Lehet, hogy a webhelyünkön linkek vannak más weboldalakra, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. Nem vagyunk felelősek más weblapért csak a sajátunkért ezt a weboldalt is beleértve illetve. Az Ön felelőssége, hogy felülvizsgálja az összes többi meglátogatott webhely hozzáférési és használati feltételeit.

Előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül nem helyezhet el linket honlapunkra egy másik weboldalon.

Online szerződéskötés

A weboldal egyetlen oldalát sem lehet, és nem szabad úgy értelmezni, mint javaslatot szerződésre kötésre Önnel vagy bárki mással, kivéve azokat a feltételeket, amelyek a weboldal használatával kapcsolatos feltételeket szabályozzák.

Ha szerződést köt egy harmadik féllel, amely fel van tüntetve ezen a weboldalon, vagy amelyre hivatkozik, akkor az Ön felelőssége annak biztosítása, hogy a megállapodás feltételei az Ön számára megfelelőek legyenek.

Alkalmazandó törvények és joghatóságok

A jelen feltételek, illetve a használati feltételek bármely rendelkezésének létrehozására, létezésére, értelmezésére, teljesítésére, érvényességére és minden egyéb szempontjára a Magyarország törvényei az irányadók.

Budapest, 2019.09.01