Több mint 30000 szőnyeg, a legjobb áron
+36 1 396 8062
+36 30 158 4562
Ingyenes szállítás az ország egész területén
30 napig visszatérítés vagy csere

Elállási jog

Elállási jog

A fogyasztók az alábbiak szerint is elállási joggal rendelkeznek ahol a fogyasztó természetes személy. Az alábbi esetekben van erre lehetőség:

Harminc napon belül erre jogosult, indoklás nélkül megszakíthatja a szerződést. Az elállási idő az eladás napjától számított harminc nap, Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik fél, akinek (nem a fuvarozó) birtokában van az termék. Önnek kell az elállási jogot egyértelműen gyakorolnia. Nyilatkozatban (pl. Levél postai úton vagy e-mail), teheti ezt meg. Használja a mellékelt –lemondási- minta űrlapot, de nem kötelező. A lemondáshoz elegendő határidőn belül jelezni, hogy megszakítaná a szerződést.

Az elállási jogának gyakorlása érdekében fel kell velünk vennie a kapcsolat, Szőnyeg galéria Kft-vel, szonyeggaleria.hu, Budapest,1033 Szentendrei út 89-95, e-mailben az info@szonyeggaleria.hu vagy a telefonon, az alábbi számon: + 3613968062, egyértelmű nyilatkozattal (például levélben, faxon vagy e-mailben küldött levélben) a szerződés megszüntetéséről. Használhatja a mellékelt minta-lemondási űrlapot, de ez nem kötelező.

A lemondási határidő betartásához elegendő, ha a lemondási határidő lejárta előtt elküldi a lemondási jogával kapcsolatos értesítését.

Az elállási jog részletei

Ha megszünteti ezt a szerződést, teljes mértékben visszafizetjük a termék árát (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek abból fakadnak, hogy Ön a mi általunk kínált legolcsóbb kézbesítési módtól eltérő típusú szállítást választott), A visszafizetéshez ugyanazokat a fizetési eszközöket használjuk, mint amelyeket az eredeti tranzakció során használt, kivéve, ha kifejezetten másként állapodtunk meg; A visszafizetésért semmilyen körülmények között nem számítunk fel díjat. A teljes összeg visszatérítése mindaddig nem kezdődik meg, amíg meg nem kapjuk a terméket, Az árut legkésőbb tizennégy napon belül megkell kapnunk attól a naptól számítva, amikor értesítést küldött nekünk a szerződés megszűnéséről.

Szőnyeg galéria Kft, szonyeggaleria.hu, Budapest,1033 Szentendrei út 89-95,

A határidő akkor teljesül, ha az árut a tizennégy napos határidő lejárta előtt küldi el. Az áruk visszaküldésének közvetlen költségeit Ön viseli. Az áruk értékvesztéséért csak akkor kell fizetnie, ha ez az értékvesztés olyan kezelés miatt következik be, amely nem szükséges az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének ellenőrzéséhez.

Mire nem vonatkozik az elállási jog

Az előfizetési szerződések kivételével az újságok, folyóiratok vagy folyóiratok szállítási szerződéseire nem vonatkozik elállási jog.

A következő lemondási űrlapot használhatja lemondásának végrehajtására. Ennek az űrlapnak a használata azonban nem kötelező. Arra kérjük, hogy adja meg rendelési számát (6 számjegy), ha lehetséges, hogy gyorsabb legyen az ügyintézés.

Levél mintája

Tárgy:
Szőnyeg galéria Kft, szonyeggaleria.hu, Budapest,1033 Szentendrei út 89-95, vagy írjon emailt az alábbi címre: info@szonyeggaleria.hu


Ezúton elállok/elállunk a szerződéstől amelyet kötöttem/kötöttünk. Szolgáltatás(*)
Rendelés dátuma/kézbesítés dátuma
Fogyasztó(k) neve
Fogyasztó(k) címe
Fogyasztó(k) aláírása (csak papíron történő értesítés esetén)
Dátum
(*) A nem kívánt rész törlendő