Több mint 30000 szőnyeg, a legjobb áron
+36 1 396 8062
+36 30 158 4562
Ingyenes szállítás az ország egész területén
30 napig visszatérítés vagy csere

Ápolás és tisztítási útmutató

Csakúgy, mint a ház többi bútorja, a keleti szőnyegeket is rendszeresen karban kell tartani. Általában véve, a kézzel készített és természetes anyagokból készített szőnyegek nagyon tartósak és tartósan viselkednek - kis gondossággal és tisztítással még tovább élvezheti őket. Mit tegyünk, hogy ne romoljon az állapota?

• Rendszeresen porszívóznia kell a szőnyeget. Ideális esetben, a szál irányában, hogy ne károsítsuk a csomókat.

• Gyorsan tisztítsa meg és szárítsa meg a szőnyegen lévő folyadékot által keletkezett foltot szöszmentes kendővel és szükség esetén meleg vízzel. Ezután óvatosan szárítsa meg a nedves területet hajszárítóval.

• Késen óvatosan kaparja meg a szárított részeket. Ezután nedves kendővel törölje le a fennmaradó szennyeződést, de előbb ellenőrizze egy kis területen, hogy szőnyeg színtelen-e. Ellenkező esetben a túl sok folyadék sajnos színkopást eredményezhet.

• Télen a szőnyeget száraz hóval tisztíthatja a teraszon vagy a kertben. Helyezze a darabot a hóra a halommal lefelé, majd rázza meg vagy dörzsölje meg kissé a hóval. Ezután hagyja megszáradni a szobában.

• A legjobb, ha a bútorokat évente többször mozgatja a szőnyegen. Ok: A nehéz szekrények vagy kanapék súlya állandóan belenyomódik a szőnyegbe.

• Ha a szőnyeg olyan helyen van, ahol napfény éri naponta, akkor évente 180 fokos fordítás ajánlott.

• Vegye figyelembe a szőnyeggyártó ápolási útmutatásait, ha található az áru hátoldalán. Ha kétségei vannak, tanácsokkal segítünk.

Takarítási szolgáltatás a Szőnyeg Galériánál:

Örömmel ajánljuk speciális cégeket a keleti szőnyegek professzionális tisztítására. Képzett szőnyegápolási szakemberek a legjobb állapotba hozzák a szőnyeget.

Keleti szőnyegek javítása

A napi vagy a napi kopás kisebb vagy jelentős károkat okozhat. Éles tárgyak, nehéz bútorok vagy olyan hibák, mint például a lepkék Különösen az élek és a rojtok vannak a veszélyben.

Ezután professzionális javítást vagy szőnyeg-helyreállítást javasolunk. Örömmel ajánlunk Önnek megbízható és tapasztalt szakembereket.

Javításával megkapja keleti szőnyege értékét, és továbbra is élvezheti befektetéseit. A költség a szőnyeg méretétől és a sérülésektől függ. Azonban mindig kap egy ajánlatot előre.